Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Siirt Defterdarlığı ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde “7440 Sayılı Yapılandırma Kanunu” hakkında bilgilendirme toplantısı Siirt TSO’da gerçekleştirildi.

  • Siirt Defterdarlığı ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde “7440 Sayılı Yapılandırma Kanunu” hakkında bilgilendirme toplantısı Siirt TSO’da gerçekleştirildi. Toplantıda, 7440 Sayılı Yapılandırma Kanunu ile vergi mükelleflerimize sağlanan imkanlar hakkında detaylı bilgiler verildi.
  • Toplantıya değerli vergi mükelleflerimiz ile birlikte; Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Sn Kadir DEMİRHAN, Batman Defterdarımız Sn Muhammet Ali ŞENOL, İlimiz TÜİK Bölge Müdürü Sn Musa Can ÇİL,İl Tarım ve Orman Müdürü Sn Ergün DEMİRHAN,İl Ticaret Müdürü Sn Ramazan BOZKURT, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn Hayatı KISACIK, Batman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Sn Mehmet Şah AYAZ,Siirt Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Bölge İl Temsilcisi Kamil APARI, İlimiz odalarının temsilcileri, Vergi Dairesi Müdürümüz Sn Bülent BİLİCİ,Gelir Müdür Vekili Sn Ali Savaş ALTUNÇ, Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Sn İbrahim ACAR, Defterdarlık Birim Müdürlerimiz ve mesai arkadaşlarımız ile mali müşavirlerimiz katılım sağladı.
  • 7440 sayılı Yapılandırma Kanunu’nun ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, mükelleflerimize işlerinde bol ve bereketli kazançlar diliyorum.